perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kirppuja

Rakastan kirpputoreja. Etsin sieltä astioita, lastenvaatteita, kankaita, verhoja, vaatteita itselle, leluja.... mitä milloinkin. Nykyään vain kirpputorien tarkoitus tuntuu muuttuneen. Käytetyistä tavaroista pyydetään hurjia hintoja. Itse en ole valmis maksamaan käytetystä paidasta kuutta euroa. Käytetyillä tavaroilla halutaan ilmeisesti tienata. Perimmäisenä tarkoituksena ei ole enää tavaran kiertoon saaminen ja pieni rahallinen korvaus. Tosin, eihän se hullu ole joka pyytää, vaan se joka maksaa. :)

Onneksi löytyy poikkeuksia. Meidän paikallisella kirppiksellä on hinnat kohdallaan. Sieltä on mahdollista tehdä edullisia ja hyväkuntoisia löytöjä. Tässä löytöjä kyseiseltä kirppikseltä.


Ihania ja hyväkuntoisia kankaita. Ensimmäiset kolme oikealta ovat uusia, käyttämättömiä kangaspaloja, vasemmanpuoleiset tyynyliinoja.


Jonkun itse virkkaama pitsiliina. Tosi kaunis ja taidolla tehty! Ruskea emalilautanen oli myös kiva löytö. Nämä kaikki maksoivat vain muutamia euroja yhteensä. Olipa hyvä mieli kotiin palatessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti